Køler i skyggen

Hvordan giver du skygge i din have, på din terrasse eller på din altan? En skyggeklud er en praktisk og meget flot løsning for at kunne sidde udenfor dig selv, når sommersolen skinner meget og lyst. Og glem ikke græsset og dine planter i løbet af de varme somre. Med bare fødder på græsset Med 2 års hedebølger bag os er der en god chance for, at vi igen vil have at gøre med ekstrem varme og meget sol i år om sommeren. Den ene kan lide det, den anden foretrækker at søge skyggen. Også grønne områder i haven er ikke altid tilfreds med for meget varme. At sidde i solen i lang tid er ikke noget for mig. For det første kan jeg ikke sidde stille, for det andet er jeg en, der hurtigt finder det for varmt i solen. Så for mig foretrækker jeg bjergene i Norge end stranden i Ibiza Når det er meget varmt her om sommeren, kan jeg godt lide at sidde under mine platentræer. Og hvis det er meget varmt, lægger jeg endda hele haven ind midt i græsset under et træ. Der er virkelig ikke noget køligere sted. platantræ-sommer Der er en skygge klud til hver have Hvis du ikke har en græsplæne eller store træer at sidde under, bliver du nødt til at tænke på noget andet. Har du nogensinde tænkt på en smuk skygge klud til din have, veranda eller på din tagterrasse? Det er let at installere og ser også godt ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Have

Ligusterhæk

Hvis et nyt boligbyggeri er færdigbygget i dit område, har du måske bemærket, at der ofte er ligusterhæk i haverne. Det valg er ikke tilfældigt. Ligusteren vokser ret hurtigt, men ikke så hurtigt, at der inden for kort tid vil være en uplejet og uinteressant hæk i haven. Desuden ser en ligusterhæk meget mere attraktiv […]

Read More
Have

Så majs nu og senere friskplukket på din tallerken!

Der er intet bedre end at gå til din (grøntsags) have en solrig sensommers aften, plukke nogle majskolber og lægge dette humle i gryden. Bare lav mad, tilsæt lidt smør og salt … lækker. Og du har ikke brug for meter have eller køkkenhave, bare et par få i grænsen kan være rart. Det er […]

Read More